beautyfreaks - 2

 
Hej på er! Nu har den andra videon kommit upp på min och Nellies Youtube kanal!
Ni kan antingen se den här nedanför eller på kanalen HÄR! Hoppas ni gillar den!

vecka 46 - 15 november

 
(jätterandom bild men den får duga!)
 
Heeeej på er!
Denna veckan så har uppdateringen vart KASS men det beror på en hel del saker. Imorgon gäller det iallfall, jag blir 15, får cykla utan hjälm lagligt och ska även skriva teoriprovet runt 10 på morgonen. jag. kommer. dö.
Men ni får önska mig lycka till och så håller vi tummarna allihopa haha! 
 

DRÖM

makeup
 
makeup by creameme featuring a liquid eyeliner


beautyfreaks

Hej på er!
 
Jaa.. nu undrar ni kankse varför jag valde just "Beautyfreaks" som rubrik men detta beror på att jag och Nellie nu startat en kanal på Youtube som heter just Beautyfreaks. Där kommer vi lägga upp skönhetsrealterade videos men även tags, hauls och mycket annat skoj. Första videon är redan uppe, MEN! Denna spelade vi in runt 01:00 i lördags kväll/natt så ni får ta våran humor med en nypa salt hahaha. Även kvaliteten är extremt kass just nu men den kommer bli mycket bättre i framtiden när vi har fått ordning på detta! :)
 
Sålänge så tycker jag att ni ska prenumerera, gilla och kommentera vad ni tyckte!♥
 
 

Godmorgon

Ville bara kika in snabbt och säga godmorgon! Hoppas ni får en jättebra dag, och idag är det ju fredag!! Woohoo! :) /damen med hål i tröjan. 

Tecknat

För er som inte redan visste detta om mig får nu lära er nått nytt haha, jag älskar teckna/måla.. Har gjort det sen jag va liten, har även gått på konst till & från i ca.7 år.. Har dock slutat nu eftersom jag kännde att jag tappade lusten lite. 
 
Ville göra nått svartvitt idag kände jag och så fick det bli! Hittade en bild på weheartit jag tyckte mycket om så jag hitta rätt mycket inspiration från den men jag ska lägga till en del saker så det inte blir en kopia!;) Har endast använt mig av en svart bläckpenna & en svart promarker, därav de ojämna linjerna.. Men men. Och självklart, eftersom det är mig vi pratar om så är denna långt ifrån klar!;)
 

Plugg-fika med mig själv och hallonpajen



Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra dag, själv tycker jag ändå att dagen har gått rätt fort. Va i skolan som vanligt till halv 2, sen åkte jag in till stan och tog mina allergisprutor som vanligt. Därefter var det väl egentligen meningen att jag skulle hem och plugga men jag satte mig på espresso house istället och gick loss på en karamell latte & hallonpaj!😍 Fick en hel del arbeten klara som egentligen skulle vart inlämnade förra veckan men men, bättre sent än aldrig!;) Så nu känns det skönt att va klar med allt och är för tillfället påväg hem till en middag och lite moppeplugg! Önskar er en fortsatt bra kväll! Kram 

bara en känsla

 
Hahah, ja ungefär såhär känns det idag! ;)
 

Instagram

 

Favvisar

Har låtar på både Fest- och soft listan just nu som jag absolut älskar, här är några:
 
 
 
Den andra låten (Vicetone vs. Popeska - The new kings) finns tyvärr inte på Spotify utan du kan antingen lyssna på den HÄR eller på Youtubban. :)
 
 

5 random saker om mig

 
 Det absolut godaste som finns är husmanskost, tennisracksgodisar & caramel te från Lipton.
Jag älskar allt som har med skönhet att göra.
Vill börja på Drottning Blankas hår- & makeup stylist linje nästa år. 
Tycker det är sjukt snyggt med stickade Turtleneck tröjor men är för feg för att köpa en själv haha..
Favorit färgen är vit, allt ska va vitt, inredning, kläder, ALLT! :)
 

Rumsinspiration



Sällskap av kissen



Ligger i min säng och pluggar moppe, bara 12 dagar kvar nu wohoo! Kommer säkert inte kunna köra sen pga. 8 meter snö.. Men vi får väl tänka positivt! 

Kom precis hem från älsklingen, han skulle spela match och vi ska ha "gäster" så jag va tvungen att åka hem rätt tidigt men det är lugnt. Söndagsångesten har börjat komma krypandes men på ett sätt så räcker det med en veckas lov nu faktiskt, bara så man har varvat ner lite... Ny energi, snart ny vecka, fyller år om 12 dagar och moppen behöver snart inte stå i garaget ensam mer! :D hörs senare, kram!

Dagens

//Vit tröja - Bikbok // Byxor - Lager 157 // Skärp - CC // Klocka/armband - Marc jacobs & Michael kors // Skor -Urban project // Spetslinne - Kappahl
 
 
 
 
 
 
 

goodmorning sunshines

Ville bara kika in här snabbt och säga godmorgon! Tog självklart sovmorgon idag, dels för att det är lov och sen för att jag ändå inte har nått planerat idag! Härligt med andra ord, får väl se vad jag hittar på! ;) 

Hoppas ni får en toppendag! kram!

RSS 2.0