Väskor

 
Har börjat titta på väskor men det är inte lätt, drömmen hade självklart vart en Marc Jacobs väska.. SÅÅ otroligt snygga! Men skulle inte komma på tanken att köpa en till mig själv nu, får väll bli om 10 år eller så haha! 
Gjorde ett collage med de modeller jag gillar mest, finns ju hur många som helst! Meen jag kikar vidare!
 

8 Januari

 
Hej på er! 
Första skoldagen idag, kändes sådär faktiskt.. Det var rätt trögt att gå upp imorse men det kan nog alla hålla med om! ;) Annars har det väl inte hänt speciellt mycket, åkte hem efter skolan och tog en promenad nån timme vilket var riktigt skönt! Rätt tråkigt inlägg men ville mest kika in och visa att jag lever haha..♥
(Haha ni får två tråkiga-men-ändå-standard spegel bilder från tidigare innan jag gick ut)

2013/2014


Tänkte visa hur jag såg ut på nyår, va rätt kallt ute i Köpenhamn så jag valde byxor och denna toppen istället för klänning. Vilket jag var välldigt glad över! för jisses va kallt det var ute haha! 
Hade iallfall denna toppen, svarta byxor och mina svarta kilklackar, men det gick lika bra det! Lockade även håret och gjorde en mörkare sotning på ögonen, eftersom ljuset var som det var där så fick jag ingen riktigt bra bild på sminkningen. Hoppas dessa snabba duger iallfall! 

Nytt från Köpenhamn/Malmö

Sorry för världens sämsta bildkvalite, det fick bli två snabba mobilbilder
Lovade ju att jag skulle visa vad jag köpte i Malmö och Köpenhamn förra helgen, det var egentligen inte mycket men ändå saker som jag velat ha riktigt länge! Bland annat Hoola bronzern från Benefit, som har stått högst upp på önskelistan nu i jul men som dock är rätt svår att få tag på här i Sverige.. (Kan skriva mer om den senare i ett annat inlägg). Sen även en ny foundation från Sephora och två tröjor från Hollister och Abercrombie & fitch. RSS 2.0