Stilikon

 
Min absoluta favorit stilikon är helt klart Kenza!  Fattar inte hur hon lyckas, helt sjukt snyggt.. Hade inte tackat nej till hennes garderob! ;)

Världens bästa


💏

Myssöndag

 
Hej på er! 
Idag är det söndag och söndagsångesten existerar inte, härligt! Dagen kommer spenderas med världens finaste och sen i eftermiddag ska vi åka och fira min kusin, trevligt trevligt! 
 
 

FREDAG

Yes, Fredag idag men ändå en rätt seg dag.. Känner mig inte helt hundra heller :( 
Faaast man får ju tänka posivit, det är fredag och vi har en veckas lov framför oss! Helt underbart!
Wihoo
 

Inspiration

We♥it, helt sjukt fint.

Dagens


Dagens: Blus/Spira ~ Byxor/Ginatricot ~ smycken/ Michael kors & Marc Jacobs. #swäg

Händelselös dagGodmorgon världen!
Försov mig rätt rejält idag, men de händer väll alla ibland.. (Även om de händer mig gaaaanska ofta haha) sitter i kiosken idag och sen ska jag in till stan och ta allergisprutan som vanligt! Annars så är det en rätt händelselös dag, ska försöka få klart lite inlämningar och så kväll.. Wohoo!  Skriver mer senare! Ciao!<3

Louisejennifer.blogg.se

Yes, ny blogg! lite som en ny start! Ingenting har väll egentligen förändrats utan det är bara ny design, nytt namn och ett tömt arkiv. ;) Blev lite mycket på förra bloggen tyckte jag! Kommer även skriva mer vardagsinlägg nu och lite mer inspiration och så.. Hoppas det blir bra! 
 
Den gammla bloggen kommer självklart finnas kvar! (föralltid) Haha nej, men känns lite tråkigt att ta bort och radera allt jag gjort.. Plus att jag kan gå in där och skämmas över mig själv sen om några år, gör jag redan om man går bak lite i arkivet hahaha.. 
 

RSS 2.0